BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

7-06-2010

NM

Hari ini ada janji dengan NM..awal-awal pagi dah bangun dah.. :) mandi apa semua..nasib baik hari ini..sebab naik bus KLIUC..Tapi sampai je KTM Serdang, orang tu cakap ada masalah train kt KL sentral..so, tak boleh ambil NM macam biasa..

AN : KTM ada problem lah, rasa tak boleh pergi sana.
NM : ouh, so macam mana?
AN : kalau jumpa kt KL Sentral boleh?
NM : okeyh :)

Agak risau lah sebab NM naik train seorang2...yelah, Zaman sekarang ni macam2 jadi..takut juga kalau ada orang kacau-kacau dia..lama juga la tunggu train..dalam 1/2 jam..dah lah ramai..haihhh..sesak oi..Dalam beberapa minit sampai KL Sentral..

AN : da sampai KL Sentral ni
NM : okeyh, otw ni :)
AN : mana dah?
NM : dah nak sampai ni..

Huhh akhirnya jumpa juga di KL sentral.. :)

AN : eh, jom tengok tu, asal ramai orang tu
NM : jom.
AN : cik, ni apa ni? (tanya dengan en yang jaga booth)
en. KTM : ini tiket free boleh pergi mana-mana yang adik suka, tapi kena isi borang ini dulu.
AN&NM : haa? heeeeee :))

Lepas isi borang tu, kite orang pun gerak..nasib baik juga sebab dapat tiket free..tapi malangnya, train lambat -.-.. huhh, akhirnya sampai juga kt MID VALLEY..

AN : jum tngk tiket dulu, kot kot ramai orang
NM : jum :P
AN : nak tengok 2 movie ke?
NM : ;)
AN : beli sekali la, nanti ramai orang.

akhirnya kiteorang beli 2 tiket, KECOH BETUL dengan LAGENDA BUDAK SETAN..sebelum tengok movie kite orang makan dulu..lepas makan kite orang tengok 1st movie..

AN : KECOH BETUL tak best sangat

lepas tengok KECOH BETUL kite orang pun jalan-jalan dulu..hari ini bawa kamera sony..so..snap snap :P


bergambar dengan bob and builder :D

NM & teddy. comel :D

Lepas snap kitorang pun tengok lah LEGENDA BUDAK SETAN..huisshh, terharu tengok cerita ini, rasa macam nak menangis..haha..cerita melayu paling best tahun ini lah..bagi 10 bintang and 1 extra bulan..haha..best gila..sampai menusuk kalbu..hahahaa...apa pun hari ini gembira sangat..thanks to NM and
I LOVE YOU SO MUCH :)

we

0 comments: