BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

FLOORBALL

tau tak floorball tu ape? hahaha...google la :P..hari itu ada tournament kat KLIUC. HAFIDZ FLOORBALL CHAMPIONSHIP, best kot..ada 4 goal keeper tapi men untuk 10 team..gilir-gilir kiteorang men...memang penat yang teramat..luka sana sini..huhu..tapi best la...sebab men chill2 je :P.

4 on 4 match..

teh tarik team menang dlm tournament kali ni...penalti 1-0...hoho..tapi memang patut menang pun..sebab pemain dia bagus2...cuak bila dia jadi lawan..haha...selepas je tournament...hafidz selaku coach and penganjur tournamnet ni...dia mengumumkan aku sebagai the best goal keeper * bangga :D

ni bukan gambar masa HFC, ni masa friendly ngan team dari GMI..xde gambar mase HFC..sorry :P

0 comments: