BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

7-06-2010

NM

Hari ini ada janji dengan NM..awal-awal pagi dah bangun dah.. :) mandi apa semua..nasib baik hari ini..sebab naik bus KLIUC..Tapi sampai je KTM Serdang, orang tu cakap ada masalah train kt KL sentral..so, tak boleh ambil NM macam biasa..

AN : KTM ada problem lah, rasa tak boleh pergi sana.
NM : ouh, so macam mana?
AN : kalau jumpa kt KL Sentral boleh?
NM : okeyh :)

Agak risau lah sebab NM naik train seorang2...yelah, Zaman sekarang ni macam2 jadi..takut juga kalau ada orang kacau-kacau dia..lama juga la tunggu train..dalam 1/2 jam..dah lah ramai..haihhh..sesak oi..Dalam beberapa minit sampai KL Sentral..

AN : da sampai KL Sentral ni
NM : okeyh, otw ni :)
AN : mana dah?
NM : dah nak sampai ni..

Huhh akhirnya jumpa juga di KL sentral.. :)

AN : eh, jom tengok tu, asal ramai orang tu
NM : jom.
AN : cik, ni apa ni? (tanya dengan en yang jaga booth)
en. KTM : ini tiket free boleh pergi mana-mana yang adik suka, tapi kena isi borang ini dulu.
AN&NM : haa? heeeeee :))

Lepas isi borang tu, kite orang pun gerak..nasib baik juga sebab dapat tiket free..tapi malangnya, train lambat -.-.. huhh, akhirnya sampai juga kt MID VALLEY..

AN : jum tngk tiket dulu, kot kot ramai orang
NM : jum :P
AN : nak tengok 2 movie ke?
NM : ;)
AN : beli sekali la, nanti ramai orang.

akhirnya kiteorang beli 2 tiket, KECOH BETUL dengan LAGENDA BUDAK SETAN..sebelum tengok movie kite orang makan dulu..lepas makan kite orang tengok 1st movie..

AN : KECOH BETUL tak best sangat

lepas tengok KECOH BETUL kite orang pun jalan-jalan dulu..hari ini bawa kamera sony..so..snap snap :P


bergambar dengan bob and builder :D

NM & teddy. comel :D

Lepas snap kitorang pun tengok lah LEGENDA BUDAK SETAN..huisshh, terharu tengok cerita ini, rasa macam nak menangis..haha..cerita melayu paling best tahun ini lah..bagi 10 bintang and 1 extra bulan..haha..best gila..sampai menusuk kalbu..hahahaa...apa pun hari ini gembira sangat..thanks to NM and
I LOVE YOU SO MUCH :)

we

ARCHITECTURE

Dah setahun dah aku bergelumang di dalam bidang seni bina..bermula bulan june tahun lepas..seni bina atau architecture ni memang cool..macam2 benda yang aku belajar..memang seronok belajar architecture ni...kalau korang nk tau ape tu architectue..ambik lah kos ni..dan rasai perbezaannya...haha

A2N


bertuah dapat mengenali korang sume..aku harap suatu hari nanti cita-cita kita akan jadi kenyataan..okeyh..love you guys :D

27-05-2010

FINALLY

Today is last presentation for Architectural Design 1, last project is Bus Stop and Kiosk. And i 1st presenter for site analysis -.-

present the site

left: ika,hadi,me,wan,fatin

congrats to all my classmate because have a good presentation and Mr. Wong thanks !



'LAST'


last day i meet her at Serdang Hospital, i gonna miss you honey :(

20/5/2010

HEARTBEAT



hari ni genap 3 bulan aku bersama NM..I LOVE YOU :')

FLOORBALL

tau tak floorball tu ape? hahaha...google la :P..hari itu ada tournament kat KLIUC. HAFIDZ FLOORBALL CHAMPIONSHIP, best kot..ada 4 goal keeper tapi men untuk 10 team..gilir-gilir kiteorang men...memang penat yang teramat..luka sana sini..huhu..tapi best la...sebab men chill2 je :P.

4 on 4 match..

teh tarik team menang dlm tournament kali ni...penalti 1-0...hoho..tapi memang patut menang pun..sebab pemain dia bagus2...cuak bila dia jadi lawan..haha...selepas je tournament...hafidz selaku coach and penganjur tournamnet ni...dia mengumumkan aku sebagai the best goal keeper * bangga :D

ni bukan gambar masa HFC, ni masa friendly ngan team dari GMI..xde gambar mase HFC..sorry :P